Sporten kent vele voordelen, mensen die sporten zijn gezonder en gelukkiger. Je ziet er beter uit, hebt meer energie, kan beter slapen en tijdens het sporten ontmoet je op een leuke manier nieuwe mensen. SportFit Dedemsvaart is een gezellig fitnesscentrum met een ruim aanbod aan fitnesstoestellen, cardio en groepslessen.  Of je nu sport voor de vetverbranding, voor een betere conditie of richt je je op een toename in de spiergroei, bij SportFit kan het allemaal.

Je kunt altijd komen voor een gratis proefles om te kijken of Sportfit ook bij jou past.  Ook kunt je vrijblijvend contact opnemen, je kunt bellen naar  0523-612852 of mailen naar info@sportfitdedemsvaart.nl . Kom ook eens langs bij Sportfit, de sportschool van Dedemsvaart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *